•  
  • 2310 906159  
  • servicealekosgiorgos@yahoo.gr
synergeionews

Την ιστοσελίδα www.alekos-giorgos.gr απέκτησε το συνεργείο Αλέκος – Γιώργος, συμπληρώνοντας και διαδικτυακά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του.

Η www.alekos-giorgos.gr είναι η επίσημη ιστοσελίδα του ομώνυμου συνεργείου στο τέρμα της Κάτω Τούμπας Θεσσαλονίκης, που διευθύνουμε ο Αλέκος Καρατζιώτης και ο Γιώργος Μπαλόγλου.

Πρόκειται για πλήρες επαγγελματικό συνεργείο επισκευής αυτοκινήτων εξοπλισμένο με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας, στο οποίο προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών μηχανικής επισκευής καθώς και τις βασικές υπηρεσίες συντήρησης για την ομαλή λειτουργία του οχήματος σας.

Η ιστοσελίδα μας είναι διαδραστική, υψηλής αισθητικής και παρουσιάζει με τρόπο σαφή, εύχρηστο και αναλυτικό το συνεργείο μας και τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Το website μας διαθέτει blog-news με υποκατηγορίες νέων, αξιοποιεί και διασυνδέεται με τα social media και φυσικά είναι αυτομάτως προσαρμόσιμο σε κινητά και tablets. Στην ιστοσελίδα έχουν γίνει πλήρεις εργασίες SEO και έχει προστεθεί πιστοποιητικό SSL (Secure Socket Layer) και έχουν γίνει οι εργασίες που απαιτούνται για να είναι συμβατή με τον κανονισμό GDPR, καθώς πρέπει και να νιώθετε και να είστε ασφαλείς

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας πατήστε εδώ